Foto: Fotograf Sofie Alexandra

I helgen ble det spilt dobbeltmatch mot Bergen i Halden Ishall. Bergenserne kom til Haldens storstue for å hente 6 poeng, men slik gikk det ikke.

Lørdagens match var imponerende sett med grønne øyne, og særlig positivt var det å se at andreperiodeforbannelsen som har hvilt over laget de siste årene, faktisk så lenge undertegnede kan huske, virket å utebli denne matchen. Utrolig fartstfylt og god midtperiode!

Etter å ha havnet ett mål bak etter første periode, vant Comet andreperioden hele 4-1. Selv om de tapte sisteperioden 1-2, vant de matchen 5-4. Hockeyleksjonen mange forventet, ble holdt av de grønne, fremfor de regntunge røde, som mange antok.

Søndagens match startet som et fyrverkeri av en kamp, og svimle små Bergensere ble rundspilt etter alle kunstens regler de første 10-15 minuttene.. Andre og tredjeperiode var preget av en del rot fra begge lag, men selv om Comet lå under 1-3, kom de tilbake fra underlege og vant. Denne gangen på straffer..

Av helgens 24 utdelte grønne målpoeng, tilfaller 8 av dem byens spillere. Det er 30% av poengfangsten, noe som absolutt oser kvalitet!

Fortsett og gi til innsamlinga folkens! Dette blir bare bedre og bedre!!

MÅLDONASJONSKONKURRANSE

I løpet av Comets neste hjemmematcher i 2016, vil Byens Hockeyspiller Halden holde en måldonasjonskonkurranse. Dette blir en fin mulighet til å støtte BHH, samtidig som man får mulighet til å vinne en fin premie.

Reglene er som følger: Donèr kr. 10,- for hvert mål Comet scorer via mCash, SMSpay eller Vipps.

Det vil bli foretatt en trekning blant de som har donert kr.10 for minimum 90% av målene. Det er med andre ord ikke nok å donere for et par mål for å være med i trekningen. Premier vil være alt fra kampskjorter fra tidligere, så vel som nåværende spillere i Comets A-lag, sesongkort o.l. Er premien en kampskjorte fra inneværende sesong, vil denne bli signert før utlevering til vinneren.

mcash4vipps2sms-pay

 

2019-03-02T23:55:24+01:00

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top