I forbindelse med meget varierende resultater fra innsamlingene våre under matcher, og et voldsomt ønske om å bidra enda mer for klubben i vårt hjerte, har vi i BHH kommet frem til at vi må prøve å finne andre måter å samle inn midler.

I den forbindelse, drar vi i gang en konkurranse, hvor premien er et sesongkort for inneværende sesong.

Konkurransen er veldig enkel. Vi oppfordrer alle til å komme med forslag på hva vi kan gjøre, som både appellerer til publikum, skaper positiv omtale og på sikt genererer inntekt til foreningen vår. Det spiller liten rolle hva forslaget går ut på. Det kan veldig gjerne være noe helt annet enn hva vi har prøvd til nå. Har dere et morsomt forslag, eller sitter dere inne med en knakende god ide, så er dette tiden for å komme med den.

Alle forslag blir gått gjennom av styret i BHH, og vedkommende som har levert forslaget vi bruker, vinner et sesongkort. Det kan fint hende at vi har flere vinnere! Send forslagene deres til en av følgende mailadresser: byensspiller@gmail.com, wilhelm@halden.net, andersheide@hotmail.com eller vegandre@halden.net.

Hvis dere foretrekker å ta det muntlig, er det bare å ta kontakt med en av oss når du treffer oss, eller ringe oss.

 

mcash-2vipps2berg

 

fb