Foto: Fotograf Sofie Alexandra

Kunne du tenke deg å bli styremedlem i Byens Hockeyspiller Halden? Ja, da oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss!

Vi søker etter 1 – 2 personer som ønsker å bidra til å utvikle Byens Hockeyspiller Halden på en god måte. Vi søker i hovedsak etter en som kan være økonomi og markedsansvarlig. Vi stiller høye krav til dette vervet, da det er viktig med et strukturert regnskap i foreningen. IHK Comet Halden Elite vil også ha innsyn i regnskapet til foreningen, da det er viktig for oss å ha et godt samarbeid med klubben pengene skal gå til. Vi har også behov for en som kan ha ansvaret for vår hjemmeside.

Om du kunne tenke deg et av disse vervene, eller rett og slett bare bidra til en god utvikling i BHH ønsker vi at du tar kontakt med en av oss i styret!

Vi ønsker at den eller de som blir tildelt et verv i BBH er med nå i slutten av sesongen slik at man får litt innsyn i vårt arbeid før neste sesong starter.

 

Kort om foreningen:

Byens Hockeyspiller Halden er en frivillig forening, basert på dugnad og har et åpent regnskap.

Byens Hockeyspiller Halden samler inn penger til forsterkning av spillerstallen til IHK COMET HALDEN ELITE.

Byens Hockeyspiller Halden, skal være en spiller som skal bidra med å fremme klubben, bidragsytere og Halden by på en god måte, og som klubben, dens supportere og byens innbyggere skal kunne kalle «Byens spiller»