Foto: Fotograf Sofie Alexandra

Hvem ønsker å se dette i sesong 2017/18?

Som mange allerede vet, har Halden og Torpedalens store sønn, Einar Egeland åpnet for å fortsette i grønt. Det er en del utgifter knyttet til dette, blant annet lisenser, utstyr og forsikringer. Vi i Byens Hockeyspiller Halden, ønsker å bidra til å få dette i orden. Vi har allerede dekket utgifter knyttet til Ugnius Cizas, for å få ham klar. Dette innebærer at vi er avhengige av å få samlet inn noen kroner til før alt er i boks. Sesongen nærmer seg med stormskritt, og nå er tiden inne for å vise at dere mener alvor! Både privatpersoner og næringslivet oppfordres til å kikke en ekstra gang i lommeboka!

Ønsker du å se Einar Egeland i Cometdrakta i sesong 2017/18 kan du donere via Spleis: https://www.spleis.no/project/15645

Eller via Vipps og bankoverføring,

berg

 

fb