Onsdag 17/2-16, har vi gleden av å være kampsponsor for kampen mot Ringerike Panthers. Dette er helt kostnadsfritt for oss, og vi håper dette kan hjelpe oss å profilere foreningen enda bedre enn vi har gjort til nå.

For å få i stand denne foreningen, har vi fått god hjelp av Atle Arnesen i Social Division til å lage logo, og Fredrik Ahlsen hos GDX til å lage hjemmeside. Dette er uvurderlig hjelp, og vi er evig takknemlig.

Som takk for at de var med å hjelpe oss gratis, vil Fredrik og Rune fra GDX ha stand i ishallen denne dagen og de lover noen skikkelige supertilbud. I tillegg kommer de til å ha en liten demonstrasjon av RC-biler på isen i første pause.

Vi deler ut en RC-Bil
GDX har også sponset oss med en RC-bil, som vil bli gitt bort til en heldig vinner iløpet av tredje periode.

Alt du trenger å gjøre for å kunne vinne denne bilen, er å tegne støttemedlemskap i foreningen «Byens hockeyspiller Halden» iløpet av de to første periodene, så er du med i trekningen. Et støttemedlemskap for privatpersoner koster kr 150,- pr sesong som minimum. Med det menes at man står fritt til å betale mer, hvis man ønsker å støtte litt ekstra. Største private bidragsyter iløpet av en sesong, vil få et sesongkort neste sesong som takk for bidragene.