Foto: KRISTIAN BJØRNEBY (Halden Arbeiderblad)

Bidragene fra publikum gir resultater

Jobben vi i BHH gjorde gjennom forrige sesong, gir resultater.

Takket være publikums generøsitet, har vi nå mulighet til å presentere #8, Paulius Gintautas som neste års «Byens spiller». I utgangspunktet så det ut til at Paulius var tapt, og klubben var i gang med å forberede seg til å møte neste sesong uten den raske 20-åringen i grønt. Han har fått tilbud fra både Tyskland og Sverige, men takket være våre midler og Extralageret som har ordnet Paulius jobb, var det mulig å beholde ham. En stor takk rettes til alle som har donert! Dette hadde ikke vært mulig uten deres bidrag!

Vi har ambisjoner om å kunne tilføre midler til ytterligere en spiller nærmere jul, for å forsterke laget før en eventuell kvalserie. Dette avhenger av at publikum fortsetter med den store givergleden, og at vi fortsetter det iherdige arbeidet med å samle inn midler. Hvorvidt vi skyver inn mer penger, avhenger naturligvis at klubben er i posisjon til å spille kval. Blir det som fjoråret, at laget ligger godt plantet på nedre del av tabellen rundt juletider, vil midlene bli holdt igjen til neste sesong.

Når det gjelder bidrag, er naturligvis alle bidrag hjertelig velkomne. Det kan doneres på følgende måter:

Bank: Konto: 1105.28.68205
SMS: Send «gi byensspiller 100» til 09316 for å gi kr. 100,- (Beløpet er valgfritt. Maksimalt 490,- pr melding.)

Man kan melde seg inn som støttemedlem ved å sende en e-mail til byensspiller@gmail.com, her er vi i gang med jobben rundt å utarbeide ulike tilbud man kan benytte seg av som medlem i BHH. Informasjon rundt dette vil bli lagt ut på hjemmesiden vår og på Facebook. Eventuelle bedrifter som ønsker å bidra, er naturligvis også kjærkomne!

Tusen takk for hjelpen så langt, alle sammen! Vi kliner til neste år også!!

Halden Arbeiderblad:http://www.ha-halden.no/paulius-gintautas/comet/ishockey/han-er-byens-spiller/s/5-20-171995
Les mer under: Byens Spiller.