Foto: KRISTIAN BJØRNEBY (Halden Arbeiderblad)

En av de siste ukers store gladsaker, i våre øyne, er signeringen av David Hnat.

Parallelt med innsamlingen, har kneet hans vært til regelmessig oppfølging, og han er nå friskmeldt, og kunne signeres. Dette er en signering som ikke hadde vært mulig for klubben å gjennomføre uten vår hjelp, noe vi er både glade for, og stolte av å ha fått til. Det er viktig å påpeke at selv om det er vi i «Byens Spiller» som har stått for organiseringen av innsamlingen, er det dere i publikum som skal ha æren for at det har vært mulig å gjennomføre dette. Det har vært høy aktivitet, og mange har snakket om innsamlingen, samtidig som det selvfølgelig har kommet kjærkomne bidrag fra alle kanter. Noen har gitt veldig mye, og noen har gitt litt mindre. Hovedsaken er at alle som har bidratt, har bidratt i den grad de selv har funnet forsvarlig i forhold til egen økonomi. Mer enn det, kan vi ikke forvente.

All denne velviljen har Fyr og Flamme også registrert, og ønsket å bidra med det vi manglet mot slutten av innsamlinga. En stor takk rettes til dem også!

Vi håper og føler at denne innsamlinga, i tillegg til at vi klarte å reise midler til både #8 Paulius Gintautas og #?? Markus Lindholm viser at vi har kommet for å bli som en viktig bidragsyter til klubben i vårt hjerte.

Tanken vår, er i utgangspunktet å kunne bidra til en spiller foran hver sesong, og en til hvis det skulle ligge an til kvalserie eller evt. sluttspill. Takket være dere i publikum, ligger vi godt foran skjema til dette, og håper bidragsviljen vil fortsette utover sesongen! Hvem vet hva som skjer ved juletider da???

Vi har et stort ønske om faste månedlige bidrag i form av faste trekk på konto, noe som vil bidra til en viss forutsigbarhet. Vi ønsker naturligvis også at dere fortsetter å bruke Vipps, og fortsetter å donere ting og tang som vi kan auksjonere bort.

Tusen takk for innsatsen, folkens! Keep up the good work!

Vipps: 46852078

Kontonummer: 1105.28.68205

SMS til 09316: Eks: gi byensspiller 100

Halden Arbeiderblad:http://www.ha-halden.no/sport/comet/david-hnat/na-har-david-hnat-bestemt-seg/s/5-20-262581
Les mer under: Byens Spiller.