Foto: Fotograf Sofie Alexandra

Som et resultat av god innsats, høyt aktivitetsnivå, og stor giverglede blant publikum, kan vi nå melde at sesongens tredje Byens Spiller er et faktum.

Markus Lindholm er signert. Han er en ung offensiv spiller, som scorer mye mål, og er veldig kjapp på jerna. Dette er en spillertype vi ikke har vært altfor bortskjemte med i Halden.

Tidligere har han spilt for MODO U16 og J18, Bjørklöven, både A.laget, J20 og J18, hvor han har bøtta inn mål. 30 mål, og 42 assist, 72 poeng totalt, på 97 matcher. På senior nivå har han blant annet 28 poeng på 31 matcher for Tegs i svensk divisjon1, og 22 poeng på 15 matcher, både serie og sluttspill, for Long Beach Bombers i WSHL i USA.

Markus signerte for Tønsberg tidligere i sommer, men grunnet økonomiske utfordringer, valgte Tønsberg å avslutte satsingen, og spillerne ble frigitt. Dermed sto Markus uten klubb, bolig eller jobb. Kompisen hans Libbe, hadde allerede signert for Comet, og Markus ville gjerne hit. I og med at klubben allerede hadde brukt sitt spillerbudsjett, kom spørsmålet til oss, om vi kunne være behjelpelige med å reise midler. Det gjorde vi, og signeringen var et faktum.

Göran Hermansson beskriver Markus som en særdeles spennende spiller, med stort potensiale. Dette lover godt, både for klubben, og for oss i Byens Spiller, som har sørget for tre gode signeringer allerede denne sesongen.

Paulius netta to ganger mot Hasle forrige match, og en gang mot Moss. Moro å se at spillerne våre leverer!

Vi har som tidligere nevnt, et voldsomt ønske om å fortsette å hjelpe klubben, noe som er umulig uten publikums kjærkomne hjelp! Uten dere, hadde ikke dette vært mulig! Tusen takk, nok en gang.

Vipps: 46852078

Kontonummer: 1105.28.68205

SMS til 09316: Eks: gi byensspiller 100

Relatert artikkel:

1472117298595

Foto: KRISTIAN BJØRNEBY (Halden Arbeiderblad)

http://www.ha-halden.no/sport/ishockey/comet/offensiv-forsterkning-til-comet/s/5-20-264078